101 STATION DRIVE
22804
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22804,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.6,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

101 STATION DRIVE

WESTWOOD, MA

101 Station Drive was rebranded and renovated from a Class B space to a more modern, collaborative, Class A workplace that today’s tenants demand. To open the building to more natural light, the front entrance was pushed out, a transformer was relocated and the front façade replaced with a new dynamic glass curtain wall. Also at the front a new canopy, landscaping, and outdoor gathering places around a central fireplace were added. The new brighter lobby features stadium-style seating, as well as a café with Wi-Fi access and a new high-end fitness center that is visible from the entry drive, further advancing the connection of outside and inside and enlivening the entry sequence. Adding visual impact and color, a unique piece of custom artwork was created for the full-wall graphic design in the café area.

Cranshaw also did several tenant fit outs at 101 Station Drive including 92,000 SF for General Dynamics, 28,000 SF for Mott McDonald and 25,000 SF for Children’s Hospital.

 

Client

National Development

Architect

Margulies Perruzzi

Project Cost

$16.6 Million

Size

208,000 SF