The Mark at DeNormandie Wharf
23231
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23231,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.6,select-theme-ver-5.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
  • Exterior of The Mark on East Boston's DeNormandie Wharf. Residential multi-story building with orange and white facade and balconies. In foreground landscaping of stone with a ramp and stairways.
  • Exterior of The Mark on East Boston's DeNormandie Wharf. Residential multi-story building with orange and white facade. Exterior plaza overlooking waterfront and downtown Boston. Exterior site furniture, including chairs.
  • Interior of The Mark on East Boston's DeNormandie Wharf. Residential multi-family common space interior with white, gold, grey, black and marble.
  • Interior of The Mark on East Boston's DeNormandie Wharf. Residential multi-family common space interior with grey walls and white furniture.
  • Interior of The Mark on East Boston's DeNormandie Wharf. Residential multi-family common space interior with grey walls, wood tables, and grey and white seating.
  • Interior of The Mark on East Boston's DeNormandie Wharf. Residential multi-family common space interior with kitchen, dining, and seating area.
  • Interior of The Mark on East Boston's DeNormandie Wharf. Residential multi-family common space interior lobby with marble walls, art, and directional signage.
  • Exterior view from The Mark on East Boston's DeNormandie Wharf. Wood decking with railing overlooking Boston's downtown and waterfront.

The Mark at DeNormandie Wharf

EAST BOSTON, MA

 

The Mark at DeNormandie Wharf is a six-story, 160,000 SF, 107 unit condominium building that includes 6,500 SF of shared work space, and 80 below-grade parking spaces, 30,000 SF. The building is cast-in-place post-tension concrete podium with five stories of wood frame above. The project included significant soil export, support of excavation, ground improvements, marine work and landscaping.

client

The Davis Companies

architect

Cube 3

project cost

$56 Million

Size

160,000 SF